Preocupările bisericești ale unui tânăr care caută răspunsuri pe internet: Vei sfârși la balamuc, dar noi te susținem

in Evenimente/Stiri online

Întrebarea unui tânăr a ajuns virală pe rețele de socializare. Acesta se frământă, în liniștea internetului, ce consecințe ar avea gestul său dacă ar merge în curtea Mitropoliei și ar susține că e Iisus. Deși întrebarea pare cât de poate de serioasă, cele mai multe răspunsuri sunt comice.
„Vei sfârși la balamuc ,dar noi te susținem”, scrie un bărbat, în timp ce altul transmite credinciosului un răspuns mult mai profund: „Da’ de ce? te crezi Iisus? Pentru asta nu-ți trebuie poliție. Pt asta s-a construit Balaceanca… Pentru ceilalți, pentru cei sănătoși se construiește Catedrala aia în care chiar și tu, chiar dacă ești …labil, bagi bani. Și-o să mai bagi! Dacă-ți imaginezi că dacă n-ai un job înseamnă că nu bagi bani… te înșeli amarnic, la fel ca în întreaga ta viață”.13062347_996723127078840_2208869003296595180_n

„Oare sunt un porc”, OSP, este o cumunitate a internauților care de declară un grup de oameni liberi, veseli, normali, civilizați și integrați social, care militează împotriva prostiei și a violenței. OSP are la bază filozofia: „Moderația este conceptul care ne guvernează în tot și în toate. Râsul de prostie, în toate formele ei, ne eliberează”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.