Președinte de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat că a votat „PENTRU PACE”

in Stiri online

Fostul președinte Ion Iliescu, președinte de onoare al PSD, spune că a votat „pentru pace” și pentru o viitoare componență a Parlamentului care să aducă „mai multă satisfacție oamenilor”, mai ales celor cu venituri mici.

„Pentru pace (n.r. — am votat).Sper să se consolideze niște procese care au evoluat într-un sens pozitiv, să fie limitate o serie de devieri de la mersul lucrurilor, așa cum dorește lumea, și să ofere viitoarea componență a Parlamentului mai multă satisfacție oamenilor și mai ales oamenilor care duc greul, cei care au venituri mici, care se descurcă greu cu ele. Rămâne pentru noi o problemă majoră, ca mersul țării, datele pe ansamblu să se reflecte în viața oamenilor și în viața mai bună a celor mulți”, a declarat fostul șef de stat, duminică, la secția de la Liceul „Jean Monnet” din Capitală.

Sursa: realitatea.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.