Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Președintele CCIR, declarații pe care niciun politician nu le spune

in Stiri online

Președintele CCIR, Mihai Daraban, a decis să dea cărțile pe fața, conform  dcnews.ro

”Ar trebui să avem un rol mai important, dar în acești 27 de ani am avut impresia că și Camera de Comerț și Bursa de Valori au fost instituții care au fost înființate strict pe modelul occidental, că existau acolo, și hai să le avem și noi, nefolosindu-le pe niciuna din ele la adevărata valoare” a precizat Mihai Daraban.

Președintele CCIR a subliniat că sunt luați alături de delegațiile prezidențiale sau guvernamentale pentru că, în general, la destinație, sunt reprezentanții unei alte Camere de Comerț: ”Mare avatanj al acestei instituții este că este un brand care se regăsește în 40.000 de locați pe planeta Pământ. Câteodată am fost luați doar ca să arate decidentul politic că avem și noi Cameră de Comerț”.

Sursa: dcnews.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate