Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Președintele Donald Trump preferă o rezolvare diplomatică a crizei nord-coreene, dar nu exclude un conflict major

in Articole/Extern/Stiri online

Președintele american, în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la Reuters cu ocazia împlinirii sâmbătă a 100 zile de guvernare, a arătat că pentru întraga lume, în prezent, Phenianul reprezintă cea mai mare amenințare cu care se confruntă și că speră o rezolvare diplomatică a acestei crize.
„Ne-ar plăcea să rezolvăm lucrurile diplomatic, dar este foarte dificil”, a spus el.
Miercuri, Administrația Trump a declarat Coreea de Nord „o amenințare urgentă la adresa securitătii naționale și o prioritate a politicii externe”.
Ca răspuns la amenințarea lansării de rachete de către Coreea de Nord, Statele Unite împreună cu Coreea de Sud desfășoară sistemul antirachetă „Terminal High Altitude Area Defense” (THAAD), Trump a spus că sistemul american THAAD este estimat la 1 milion de dolari.
Donald Trump este mulțumit de președintele chinez Xi Jinping care vrea să soluționeze pașnic această criză majoră, dar nu este convins de abilitatea acestuia și spune despre el că:”Cred că se străduiește foarte mult. Este un om bun. Este un om foarte bun și am ajuns să-l cunosc foarte bine. De la început am zis: El iubește China și poporul chinez. Știu că ar vrea să facă ceva, însă e posibil să nu poată”.
Referindu-se la Kim Jong-un, președintele american a spus că speră ca acesta să fie „rațional” cu toate că este foarte tânăr(33 de ani).

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate