Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Preşedintele Iohannis- prezent la Roma, la reuniunea Consiulului European

in Articole/Centru Media/Evenimente/Extern/Stiri online

   Preşedintele României, Klaus Iohannis, participă sâmbătă, 25 martie, la Roma, la reuniunea informală a Consiliului European organizată cu prilejul aniversării a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma, transmite Preşedinţia României.

   Întâlnirea aniversară de la Roma celebrează semnarea, la 25 martie 1957, de către cele şase state fondatoare ale Uniunii, respectiv Belgia, Franța, Germania de Vest, Italia, Luxemburg și Olanda a Tratatului privind Comunitatea Economică Europeană și Tratatului Comunității Europene pentru Energie Atomică (EURATOM), considerat un moment definitoriu în evoluția proiectului european.

   Reuniunea Consiliului European este anunţată ca fiind atât un moment de sărbătoare, cât şi unul de bilanţ al celor şaizeci de ani de la crearea proiectului european. Summitul de la Roma, spun oficialii, va marca începutul procesului de reflecţie cu privire la viitorul Uniunii Europene, proces care ar urma să fie definitivat în cursul anului 2019.

   Cu prilejul deplasării la Roma, preşedintele Iohannis participă duminică, 26 martie, la o întâlnire cu studenți şi cadre didactice de naționalitate română din Italia, la Accademia di Romania. În cadrul acestei dezbateri, Klaus Iohannis va susţine o alocuţiune în care va prezenta viziunea României cu privire la viitorul Uniunii Europene. (foto: presidency.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate