Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Preşedintele rus, despre prostituatele din Rusia: „Sunt cele mai bune!”

in Extern

În faţa unor jurnalişti amuzaţi, preşedintele rus Vladimir Putin a apreciat marţi că prostituatele din ţara sa sunt cele mai bune din lume, dar şi-a exprimat totodată îndoiala că preşedintele ales american Donald Trump ar fi avut de-a face cu ele.

În cursul conferinţei de presă la Kremlin după întrevederea sa cu preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, Vladimir Putin a vorbit pentru prima oară în public despre informaţiile potrivit cărora ar deţine filmuleţe de natură sexuală compromiţătoare cu Donald Trump.

„Trump a sosit şi imediat s-ar fi dus la prostituate moscovite… Vorbim despre un adult, despre un om care întreaga sa viaţă a organizat concursuri de frumuseţe, a avut parte de cele mai frumoase femei din lume. Ştiţi, mi-e greu să-mi imaginez că s-a repezit la hotel pentru a se întâlni cu aceste fete cu o moralitate precară, chiar dacă, fără niciun dubiu, sunt cele mai bune din lume, fără niciun dubiu“, a declarat Putin, reţinându-şi cu greu zâmbetul. Apoi, preşedintele rus a adoptat o atitudine serioasă, afirmând că prostituţia este „un fenomen social grav“.

„Persoanele care comandă ştirile false difuzate acum împotriva preşedintelui ales al Statelor Unite sunt mai rele decât prostituatele, fără nicio limită morală“, a mai spus liderul de la Kremlin. Putin a respins acuzaţiile potrivit cărora l-ar putea şantaja pe Trump cu materiale compromiţătoare.

„Când a venit la Moscova, în 2013, cred, era un simplu om de afaceri, una dintre cele mai bogate persoane ale Americii. De ce ar gândi cineva că serviciile noastre secrete aleargă după toţii miliardarii americani? Evident că nu, este o nebunie totală“, a declarat şeful statului rus. „Nu-l cunosc personal pe Donald Trump, nu l-am întâlnit niciodată şi nu ştiu ce va face pe scena internaţională.

Prin urmare, nu am niciun motiv să-l atac sau critic, sau să-l protejez de ceva anume“, a insistat el. În schimb, Putin sugerează că anumite forţe depun eforturi intense pentru „deligitimarea“ lui Trump. „Am impresia că s-au antrenat la Kiev şi sunt pregătiţi să organizeze un Maidan la Washington, tocmai pentru a-l împiedica pe Donald Trump să preia funcţia“, a acuzat preşedintele rus, referindu-se la persoane apropiate administraţiei Obama.

Sursa: adevarul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate