Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Președintele Siriei Bashar al-Assad a cerut Organizației Națiunilor Unite să trimită experți care să investigheze presupusul atac chimic din Siria

in Articole/Extern/Stiri online

Joi, Bashar al-Assad, a declarat că Guvernul a cerut ONU să trimită experți care să investigheze presupusul atac chimic din provincia Idlib care a avut loc la începutul lunii aprilie.
Președintele Assad a acuzat țările vestice și Statele Unite că nu au permis accesul în Siria al experților și a arătat că până în prezent ONU nu a trimis nicio comisie care să afle adevărul de la fața locului.
Bashar al-Assad a mai subliniat că experții trimiși de ONU vor vedea că tot ceea ce s-a vehiculat în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în provincia Idlib „au fost doar minciuni”.
Armata rusă a pus la îndoială concluziile observatorului internațional, potrivit cărora victimele presupusului atacul chimic din Siria au fost expuse gazului sarin sau unei toxine similare.
Unele națiuni și administrația președintelui Trump susțin că atacul chimic din provincia Idlib în urma căruia au murit 89 de persoane, a fost comis de regimul de la Damasc.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web