Prevederi care vin in sprijinul romanilor! Bani pentru plata chiriilor si se vor face deduceri fiscale pentru familiile cu copii

in Evenimente

Guvernul a decis să acopere 75% din cheltuielile cu chiria şi utilităţile, dar nu mai mult de 900 de lei, pentru şomerii care îşi găsesc un loc de muncă la o distanţă de 50 de kilometri faţă de locul de reşedinţă.

Programul Prima Chirie, cum a fost denumit în programul de guvernare al PSD, a fost pus în aplicare prin modificarea legii privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.

Subvenţia se acordă doar dacă veniturile nete lunare obţinute după angajare nu depăşesc suma de 5.000 lei/lună, în situaţia în care sunt singure sau împreună cu familiile acestora, şi care se încadrează în muncă pentru o perioadă de cel puţin 12 luni. Prima de relocare se acordă lunar, pe o perioadă de 36 de luni.

Mai mult, noile prevederi curpind acordarea de deduceri fiscale pentru familiile cu copii. Se vor face deduceri anuale de 1.600 de lei pentru fiecare copil ce provine dintr-o familie care are un castig total sub 5.000 de lei pe luna si 1.200 de lei pe an pentru fiecare copil ce provine din familiile care au un venit total intre 5.000 si 10.000 de lei lunar.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.