Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

PREVIZIUNILE ei AU ÎNGROZIT LUMEA! Baba Vanga, profeţie despre NOUA ORDINE MONDIALĂ

in Curiozitati

A cutremurat lumea cu prezicerile ei, dar foarte multe dintre ele s-au și adeverit. De data asta aflăm ce a spus Baba Vanga despre noua ordine mondială; care va fi ţara care va salva omenirea.

Baba Vanga a fost o punte între noi şi lumea nevăzută, între prezent şi viitor. Avea doar 16 ani atunci când a început să facă preziceri. Atunci şi-a ajutat tatăl să găsească o oaie furată din turmă. Baba Vanga a prezentat în cel mai mic detaliu curtea în care animalul fusese ascuns de către hoţi. Puterile sale au ajuns însă la apogeu când a împlinit vârsta de 30 de ani.

Baba Vanga a murit în 1996, dar nu înainte de a prezice multe dezastre:

  • Moartea Prinţesei Diana! Dezastrul nuclear de la Cernobâl! Al doilea Război mondial!
  • Atacurile sângeroase din 11 septembrie, Turnurile Gemene. Tsunamiul care a lovit Indonesia în 2004.
  • Şi-a prezis cu exactitate şi ziua în care va muri! Ba mai mult, în 2016 lumea va intra într-un război Islamic!

Iată mai jos ce fragmente dintr-o carte semnată de Jeni Kostadinova, o bună cunoscătoare şi o apropiată a Vangăi Dimitrova care a scos volumul în limba rusă, intitulat „Vanga şi Rusia”.

„Datorită conservării şi dezvoltării creştinismului în Rusia, lumea va fi salvată.” Iar Vanga a profeţit: „Bulgaria este sufletul iar Rusia – trupul. Acestea două vor salva lumea.”

Care anume sînt profeţiile cu caracter politic făcute de Vanga?

Iată câteva din profeţiile Vangăi, cuprinse în cartea semnata de Jeni Kostadinova:

– ne aşteaptă 1000 de ani de pace şi prosperitate

– Bulgaria si Rusia vor salva lumea

Bulgaria e sufletul, Rusia – trupul. Împreună vor salva lumea.

– Bulgaria e mama, Rusia e tatăl întregii lumi slave. Cele două popoare sînt legate de veacuri şi au o misiune comună pe Pământ.

– Nu închideţi uşa Rusiei – a spus Baba Vanga. Ea este intrare şi ieşire pentru Bulgaria (în sensul de soluţie).

– De unde poate veni ajutorul pentru Bulgaria?

Respectaţi Rusia, a spus Baba Vanga, şi nu vă încredeţi în americani. Nimic bun nu vă aşteaptă de la aceştia. Ajutor poate veni numai de la Rusia. Ea ne este mama. Ea ne-a ajutat şi tot ea ne va ajuta iar.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate