Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Previziunile se adeveresc. 4000 de jihadiști au pătruns in Europa odată cu refugiații

in Extern

Patru mii de jihadişti din Statul Islamic au ajuns în Europa după ce s-au strecurat printre refugiaţi şi sunt gata să acţioneze oricând, avertizează presa engleză, citată de postul B1 TV.

De altfel, fluxul de imigranţi către Vest a fost reluat după ce Budapesta a decis să permită refugiaţilor să urce la bordul trenurilor către Viena. Pe fondul acestei crize din ţara vecină, ministul maghiar al Apărării şi-a dat demisia.

Peste 350.000 de refugiaţi au ajuns anul acesta în Europa, lucru care a adus traficanţilor de oameni peste 7,5 milioane de euro. Un jihadist din organizaţia Statul islamic a povestit ziariştilor de la Sunday Express că peste 4.000 de terorişti au pătruns în Europa în calitate de refugiaţi.

Strategia acestora e simplă, se alătură fluxului de refugiaţi în porturile turceşti Izmir şi Mersin, de unde ajung pe coastele Italiei pe Marea Mediterană, apoi se îndreaptă către alte ţări europene, acolo unde aşteaptă ordinul de a lansa atentate. Informaţiile au fost confirmate de călăuzele din Turcia şi vin după ce chiar şi premierul maghiar a tras un semnal de alarmă în privinţa teroriştilor ascunşi printre imigranţi.

Există o legătură limpede între imigranţii clandestini care vin în Europa şi răspândirea terorismului. În mod interesant, acest lucru este evident în ţările anglo-saxone, dar alţii neagă. Este evident că nu putem filtra teroriştii ostili din această masă enormă”,  a spus premierul ungar Viktor Orban.

În mod ironic însă, ultima decizie a Guvernului de la Budapesta vine în sprijinul teroriştilor, imigranţii putându-se urca în trenurile către Viena. Criza solicitanţilor de azil care a cuprins ţara vecină a făcut deja o victimă la nivel înalt, Hende Csaba, ministrul ungar al Apărării, demisionând din funcție, după o reuniune a Cabinetului de securitate națională pe tema imigrației. Potrivit presei, demisia vine ca urmare a întârzierii în construire gardului anti-imigranţi de la graniţa cu Serbia.

Sursa: b1.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate