Prima calatorie a camionului fara sofer, pe o autostrada din Germania.

in Articole

Primul camion care se poate conduce singur si va fi produs in serie, a avut calatoria inaugurala pe o autostrada din sudul Germaniei – 14 kilometri, in conditii reale de trafic.

12122956_10153283727387266_1236081642946219969_n

Vehiculul prototip este dotat cu senzori si un sistem care poate adapta viteza si poate frana scrie stirileprotv.ro

Deja, la teste, a parcurs 20.000 de kilometri. Acum are unda verde de la autoritatile germane pentru a circula pe toate autostrazile nationale, fara interventia soferului. Acesta, totusi, trebuie sa se afle in cabina pentru a prelua controlul volanului in caz ca este nevoie.

Constructorul spune ca noua tehnologie va permite reducerea considerabila a accidentelor care aveau cauza o eroare umana.

In plus, vor fi reduse consumul de carburant si poluarea, gratie optimizarii procesului de franare si de schimbare a treptelor de viteza.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.