Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Prima declaraţie a Elenei Carstea după moartea suspectă a fiului vitreg

in ShowBiz

Elena Cârstea şi soţul ei, avocatul Glenn Muttart, sunt în doliu. Fiul cel mare al soţului artistei, Brett Muttart, s-a stins din viaţă la 30 de ani, în condiţii suspecte, despre care nimeni nu vrea să vorbească. Tânărul participase la misiuni periculoase în Irak.

car114_vedete_1_6_col_36691300

Ziua de marţi a început cu o veste proastă de la Elena Cârstea (54 de ani). Solista a anunţat pe Facebook că Brett Muttart, fiul cel mare al soţului ei, americanul Glenn Muttart (54 de ani), s-a stins din viaţă. Tânărul avea doar 30 de ani, iar moartea lui a ridicat multe semne de întrebare apropiaţilor familiei, dar şi celor care îl cunoşteau.

”Am avut parte, 10 ani, de cel mai minunat fiu pe care şi-l doreşte cineva. Astăzi (n.r. – marţi), cu durere în suflet, Brett Thomas Muttart a trecut în nefiinţă. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul, copilule! Eu şi Glenn suntem sfâşiaţi de durere”, a scris artista pe Facebook.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste familia artistei, iar nici unul dintre apropiaţii ei nu-şi poate explica nenorocirea. Mai mult, contactată telefonic, solista nu a dorit să vorbească despre cauza decesului.

„Sunt devastată, abia am reuşit să-mi liniştesc soţul, nu ne mai revenim. Mâine (n.r. miercuri) începem formalităţile. A fost la noi şi Alex (25 de ani), fiul cel mic al lui Glenn, au plâns unul pe umărul celuilalt. Nu vă pot spune mai multe, vreau să treacă o perioadă, să ne liniştim. Abia apoi voi vorbi despre cauza decesului”, a declarat Elena Cârstea pentru Click!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate