Prima reactie a lui Trump dupa ce a castigat alegerile. Ce a anuntat intreaga lume

in Extern

Donald Trump: „Imi cer scuze ca v-am facut sa ma asteptati. Am avut de rezolvat lucruri complicate. Multumesc foarte mult.

Tocmai ce am primit un telefon de la Hillary Clinton. Ne-a felicitat pe noi toti, pentru victorie. A fost o campanie dura, a luptat din greu.

Hillary a luptat din greu si mult timp si ii sunt recunoscator pentru treaba facuta. Vorbesc serios.

E timpul ca America sa se uneasca. E timpul ca noi sa fim uniti, e timpul. Voi fi presedintele tuturor americanilor, acest lucru e important pentru mine.

Celor care nu m-au sprijinit, si au fost cativa, le transmit ca am nevoie de ajutorul vostru ca sa unificam tara noastra mareata.

Asa cum am spus, nu am avut o campanie, ci o miscare la care au contribuit milioane de oameni care isi iubesc tara si vor un viitor mai bun.

Este o miscare formata din americani de toate culorile, originile si credintele, care vor respect din partea guvernului si va promit ca guvernul isi va servi cetatenii.

Lucrand impreuna, vom incepe sarcina urgenta de a reconstrui tara si visul american. Mi-am petrecut viata facand afaceri si cautand profitul in intreaga lumea. Vreau sa fac asta pentru tara noastra. Avem un potential urias. Fiecare american va avea sansa sa isi indeplineasca potentialul. Tara noastra nu va mai fi uitata.

Vom repara orasele si reconstrui orasele, podurile, scolile, spitalele, infrastructura.

Ne vom ocupa de veteranii nostri, in sfarsit, care au fost asa loiali. Am cunoscut asa de multi si momentele petrecute cu ei au fost printre cele mai luminate.

Vom folosi talentele oamenilor nostri in beneficiul tuturor.

Avem un plan economic grozav. Ne vom intelege cu toate natiunile care sunt dispuse sa se inteleaga cu noi si vom avea cea mai puternica economie. Nu vom face compromisuri.

Vom lua destinul tarii in mainile noastre si vom visa la lucruri marete, frumoase, din nou.

Vreau sa spun lumii intregi ca, in timp ce vom pune interesele SUA pe locul 1, vom fi corecti cu toata lumea. Vom cauta un limbaj comun, nu ostilitate.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.