Primea mesaje indecente de la un necunoscut! „M-aș urca pe tine ca pe scara de incendiu!” Cand a aflat despre cine e vorba a facut uitat incidentul!

in Articole
Loading...

O femeie din Sibiu era permanent agasata de mesaje indecente pe care le primea cu numar necunoscut. In cele mai nepotrivite momente ale zile si preponderent noaptea, femeia era in mod constant tinta unor replici de agatat, care degenerau. Biata femeia nu mai stia cum sa faca fata atator mesaje, nedorind sa renunte la numarul de telefon pe care il avea de atatia ani.

De profesie avocata, aceasta interactiona cu foarte multe persoane zilnic. Aceasta dorea cu orice pret sa il gaseasca pe autorul acestor mesaje. Nu ar fi banuit niciodata ca acesta era un apropiat al familiei, chiar socrul acesteia.

Pana intr-o zi cand femeia le-a facut o vizita fulger socrilor ei si i-a starnit curiozitatea un telefon mobil strain. Intr-un moment de neatentie a barbatului, aceasta a descoperit mesajele pe care le primea. A fost un scandal monstru, femeia povestind experienta pe pagina sa de Facebook si cerandu-le sfatul prietenelor sale. Insa s-a decis sa nu depuna plangere impotriva barbatului, dorind sa uite incidentul.

telefon

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.