Primul aeroport din Marea Britanie care va dirija digital traficul aerian o să fie London City

in Articole/Extern/Stiri online

Noul sistem digital va fi introdus ca parte a unui program de dezvoltare a aeroportului London City și va fi gata în 2018, devenind complet operațional în 2019, după ce va fi testat pentru o perioadă de un an.
Modernizarea, în valoare de 350 de milioane de lire a aeroportului London City va include o extindere a clădirii terminal până în 2025, ceea ce îi va permite să gestioneze anual cu 2 milioane mai mulți pasageri.
Tehnologia aceasta, cu sistem digital, va permite controlorilor de trafic aerian să nu mai stea în turnul de control și să examineze de la o distanță de 80 de mile imaginile furnizate în timp real de 14 camere HD și de două camere care se pot roti și pot mări distanța focală. Perspectiva câmpului aerian, oferită controlorilor de trafic, este de 360 de grade.
Sistemul digital a fost testat de compania de securitate și apărare suedeză Saab și a fost deja încercat în Australia, Suedia(pe aeroportul Ornskoldsvik), Norvegia și Irlanda.
Turnul de control tradițional al aeroportului London City o să fie scos din funcțiune și înlocuit în 2019 cu unul digital înalt de 50 de metri.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.