Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Procurorii DNA au solicitat arest la domiciliu pentru IPS Teodosie

in Articole/Justitie/Stiri online

Procurorii DNA au cerut în cazul IPS Teodosie schimbarea măsurii de control judiciar cu arestul la domiciliu. Anchetatorii DNA susțin că acesta a încălcat termenii controlul judiciar deoarece a semnat un act prin care delega gestionarea unor terenuri ale bisericii către o cooperativă, fapt interzis de măsura controlului judiciar.
Deși avocații susțin că este vorba despre un fals, deoarece actul semnat la primăria Ovidiu, a fost semnat în 2016 de IPS Teodosie, când acesta avea drept de semnătură și cineva ar fi schimbat data în 2017, procurorii DNA vor ca IPS să ajungă sub arest la domiciliu.
Arhiepiscopul Tomisului se afla sub control judiciar, după ce fusese trimis în judecată de către procurorii DNA, deoarece a folosit documente falsificate pentru a obține fonduri europene( peste 1,3 milioane de lei)pentru ferma de la Nazarcea.
IPS Teodosie s-a prezentat încă de la prima oră în fața instanței de judecată.
Magistrații vor lua o decizie la începutul săptămânii viitoare, când urmează să stabilească dacă data emiterii documentului, a fost greșită la primăria Ovidiu de un funcționar.
La ieșirea după aproape o oră de la audieri IPS Teodosie a spus:”Numai diavolul ne vrea răul!”
Arest la domiciliu ar însemna pentru IPS Teodosie pierderea prerogativelor și drepturilor pe care le are ca Arhiepiscop al Tomisului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate