Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Profesori mai slabi decât elevii. Rezultatele examenului de titularizare

in Evenimente/Stiri online

Dacă anul acesta înainte de contestații, rata de promovare la examenul de Bacalaureat în România a fost de 68,1%, când vine vorba de examenul de titularizare, profesorii stau ceva mai prost decât elevii. Nici jumătate dintre candidați nu au reuși să obțină nota minimă.

Doar 44,43% dintre cei 20.196 de candidați au obținut nota minimă 7, necesară pentru un post permanent la catedră, în timp ce aproape 21% au luat note sub 5, iar 71 de lucrări au fost anulate. Potrivit unui comunicat al Ministerului de Educație, au existat și 83 de candidați care au obținut nota 10. Cel mai mare procent de promovabilitate a fost înregistrat în Harghita, iar cel mai mic în Călărași.

În următoarele zile profesorii pot depune contestații, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 3 august. Anul acesta au fost disponibile 4.400 de posturi permanente și 45.000 de locuri pentru suplinitori.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate