Profesorii ies în stradă. „Nu vrem să ne lăsăm”. In fața Ministerului Educației pentru înlocuirea Getei Burducea

in Politic

Mai mulți profesori ies în stradă la Buzău și la București. Profesorii cer mi­nis­tru­lui Educației, Sorin Câmpeanu, să îi retragă delegația de inspector general Getei Burducea, pe motiv că aceasta a picat de două ori consecutiv examenul încă de la prima probă, iar cel mai mare punctaj a fost obținut de Ionela Voicu.

screen_shot_2015_09_11_at_08_23_38_38196900

„Nu vrem să ne lăsăm. Am un copil la clasa zero și nu știu cum pot eu să îi spun că trebuie să învețe, că dacă ai parte, ai carte, atâta timp cât în fruntea Învățământului buzoian se află o repetentă. Sperăm ca în momentul în care se va finaliza procesul pe contencios admi­nistrativ pe care soția mea l-a deschis Ministerului Educației după modul în care s-a desfă­șu­rat concursul pentru inspector general, ministrul Câmpeanu să o numească cu dele­gație pe Ionela Voicu în funcția de inspector general“, a decla­rat Claudiu Voicu, soțul Ione­lei Voicu, contracandidata Ge­tei Burducea la conducerea IȘJ Buzău.

Citeste si: Geta Burducea are functia de Inspector Scolar General Buzau fara sa treaca proba scrisa!?!

Diferență de 49 de sutimi

Potrivit aceleași surse, la protestul de astăzi, programat la ora 11,00, la București, participă 50 de persoane din Cislău (părinți și profesori), plus alte aproximativ 50 de cadre didactice din Buzău și București.

Reamintim că Ionela Voicu a surclasat-o pe Geta Burducea la ambele concursuri pentru inspector general. În timp ce Burducea nu a fost capabilă să promoveze nici măcar prima probă (cea scrisă), Voicu a trecut și proba CV-ului, fiind „picată“ la proba de prezen­tare a proiectului de management. În urma contestației, pe Ionela Voicu o mai despart doar 49 de sutimi de câștigarea concursului. Buzoianca crede că nereușita ei vine doar pe fondul unor jocuri politice care o susțin pe Geta Burducea la conducerea IȘJ, motiv pentru care a dat în judecată Ministerul Educației pentru modul în care s-a realizat punctajul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.