Proiect de lege respins! Masinile inmatriculate in Bulgaria pot circula fără probleme pe șoselele României

in Articole

Mașinile înmatriculate în Bulgaria, care au stârnit adevărate polemici între șoferii care și-au înmatriculat autovehiculele în România și cei care au preferat să apeleze la vecinii bulgari pentru a scăpa de taxele impuse de statul român, pot circula fără probleme pe șoselele României.

bulgar_car1

După ce Senatul României a decis să respingă proiectul de lege care interzicea „texanelor” să circule mai mult de 90 de zile în țară, în prezent, deputații sunt așteptați să ia o hotărâre în ceea ce privește proiectul legislativ.

Considerat inițial discriminatoriu pentru că se referea strict la mașinile înmatriculate în Bulgaria, proiectul de lege a fost modificat, astfel încât toate mașinile înmatriculate în alte state vor fi afectate de viitoarea lege, noteaza reporterntv.ro.

Întregul scandal legat de mașinile de Bulgaria a pornit odată cu valul românilor care au migrat la sud de Dunăre pentru a-și înmatricula autovehiculele. Totul pentru evitarea achitării taxei de înmatriculare care și-a schimbat denumirea în nenumărate rânduri ajungând în prezent să se numească timbru de mediu.

Totuși, valoarea taxei nu a scăzut cu mult, astfel încât suma medie ce trebuie plătită pentru înmatricularea unui autoturism rulat fiind cuprinsă între 1.000 și 1.500 de euro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*