Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Proiect de lege: Șoferii vor putea alege cât să circule cu dovada după suspendarea permisului

in Stiri online

Șoferii vor putea alege cât să circule cu dovadă după suspendarea permisului, conform unui proiect de lege pentru modificarea Codului Rutier, depus în Parlament.

Proiectul propune ca şoferul să aibă posibilitatea de a alege câte zile să circule cu dovada pentru a putea să-şi recupereze permisul de conducere mai repede, scrie Automarket.ro.

În prezent, dovada are o valabilitate fixă de 15 zile, iar suspendarea propriu-zisă a permisului intervine abia după expirarea acestui termen. Prin urmare, dacă șoferul primeşte o suspendare de 30 de zile, acesta îşi va putea recupera permisul de conducere după 45 de zile.

Dacă legea va fi aprobată, un şofer va putea depune dovada la Poliție în aceeaşi zi, pentru a-şi recupera permisul mai repede.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate