Proiectele a 3 case de VIS! Locuința din imaginea de mai jos este doar un exemplu, trebuie neapărat să le vedeți și pe celelalte două

in Constructii

Casele, ca si oamenii, sunt diferite. Ies usor in evidenta gratie unor elemente de design care le personalizeaza si le dau un aer aparte, original. Astazi exemplificam astfel de case care capteaza imediat atentia datorita combinatiei perfecte intre linia arhitectonica si finisaje exterioare. Iata trei case de vis pe doua nivele astfel incat imaginea sa fie insotita si de partea practica, a spatiului generos de care avem cu totii nevoie.

Primul exemplu este o casa cu mansarda, cu o arie utila de aproape 160 de mp, in stil clasic, dar si moderna prin formele captivante pe care le afiseaza. De asemenea, interesanta este scara cu geam decorativ, o alta trasatura caracteristica a casei fiind o terasa de la ultimul etaj care este ridicata pe structura acoperisului. Parterul este compus dintr-un living spatios cu loc de luat masa, bucatarie, camera de studiu, toaleta, camera tehnica si garaj. Mansarda casei este compusa din trei dormitoare si o baie cu un spatiu destinat spalatoriei. Pretul pe metru patrat construit graviteaza in jurul cifrei de 450-500 de euro.

VEZI CELALTE PROIECTE AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.