Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

PROIECTUL DE LEGE AL GRAȚIERII. Alte amendamente adoptate ieri de comisia juridică din Senat

in Articole/Politic/Stiri online

Comisia juridică a Senatului a adoptat amendamentul prin care se înjumătățesc pedepsele cu închisoare între 6 și 10 ani pentru femeile însărcinate și a deținuților întreținători de copii cu vârsta de până la 14 ani, precum și a celor care au în întreținere copii cu handicap cu gradul grav sau accentuat. Amendamentul a fost adoptat cu nouă voturi pentru și o abținere.
Amendamentul senatorului PMP Traian Băsescu ca de această prevedere să beneficieze și femeile condamnate pentru corupție, a fost respins cu nouă abțineri și un vot pentru.
Alte două amendamente adoptate ieri de comisia juridică a Senatului se referă la persoanele trecute de 70 de ani, ale căror pedepse se grațiază integral și la persoanele cu vârsta peste 60 de ani ale căror pedeapse cu închisoarea între 6 și 10 ani se grațiază în parte cu jumătate.
De grațiere nu beneficiază condamnații care au de executat o pedeapsă mai mare de 10 ani.
Persoana condamnată pentru a fi grațiată trebuie să achite despăgubirile stabilite de instanță.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate