Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Pronunțarea în dosarul Gloria a fost amânată. Constantin Boșcodeală nu află nici astăzi sentința

in Politic

Pronunțarea în dosarul „Gloria” a fost amânată. Constantin Boșcodeală nu află nici astăzi sentința în dosarul Gloria. Judecătorii de la Curtea de Apel Brașov au amânat pronunțarea în cauză până la data de 01.03.2016, ora 15:00.

Știrea inițială:

Luni, 15 februarie, este programată pronunţarea de către Curtea de Apel Braşov a sentinţei definitive în dosarul Gloria în care social-democratul Constantin Boşcodeală a fost condamnat la cinci ani cu executare pentru abuz în serviciu de către Judecătoria Braşov.

Istoricul cazului

Constantin Boșcodeală a fost acuzat de abuz în serviciu, el fiind trimis în judecată pentru că ar fi acordat fonduri nerambursabile unor asociații sportive și pentru că ar fi dat în folosință gratuită complexul sportiv Gloria Buzău. Anul trecut, instanța de la Judecătoria Brașov l-a condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate