Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Protagonista telenovelei celui mai mediatizat concurs pentru funcția de inspector general școlar boicotata de profesori!

in Evenimente

După ce a fost protagonista telenovelei celui mai mediatizat concurs pentru funcția de inspector general școlar, pe care l-a picat de trei ori cu brio, Geta Burducea revine, pentru a doua oară în acest an, în atenția presei. Aceasta după ce, la jumătatea lunii februarie, semnalam că, la aproape două luni de la data la care a părăsit postul de conducere al Inspectoratului Școlar Județean, ea nu se prezentase la noul loc de muncă, adică la catedra pe care o are în cadrul Colegiului Economic. Pe atunci, gurile rele spuneau că absența fostului inspector general de la serviciu s-ar datora calculelor pe care aceasta le-a făcut, mizând că Ministerul Edu­cației nu va prelungi delegația Nelei Wamsiedel, cea care i-a luat locul în fotoliul de la IȘJ, și astfel s-ar fi putut întoarce pe funcție în aș­tep­tarea unui nou concurs pe care, a patra oară, ar fi hotărâtă să îl promoveze. Numai că Nela Wamsiedel a primit în avans o nouă dele­gație, valabilă timp de 60 de zile începând cu data de 15 ianuarie. Așa că Geta Burducea nu a avut de ales și s-a prezentat la post, printre cadrele didactice de la Colegiul Economic, numai că într-o calitate pe care nu prea o suportă, cea de simplu profesor, nu de „generală“ relateaza opinizabuzau.ro

Drept pentru care s-a decis să repare lucrurile, așa că a cerut conducerii Colegiului Economic o recomandare pentru a se înscrie, pentru a patra oară, la concursul pentru ocuparea funcției de inspector ge­ne­ral. În acest sens, miercuri dimineață, cadrele didactice ale li­ceului au fost convocate la o ședință, care trebuia să se desfășoare în aceeași zi, pe parcursul căreia s-ar fi pus în discuție și problema acordării respectivei recomandări. Surpriză, însă, marea majoritate a profesorilor nu s-au prezentat la convocare, scuza oficială fiind cea a „Școlii Altfel“ și a „chemării prea din scurt“.

Neoficial însă, oamenii spun pe la colțuri că nu vor să ofere Getei Burducea girul pentru un nou concurs, dat fiind că aceasta se află printre ei de nici două luni, răstimp în care nu au avut ocazia să-și dea seama că fosta inspectoare generală ar avea și alte calități decât aceea de „repetentă“, iar o recomandare pentru concurs ar putea păta grav obrazul liceului. Mai mult, ei i se reproșează și aroganța cu care-și tratează colegii de cancelarie, drept pentru care este foarte   pro­babil ca profesorii de la economic să nu se înghesuie nici la o nouă eventuală convocare. Citeste mai mult pe opiniabuzau.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate