Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Protagonista telenovelei celui mai mediatizat concurs pentru inspector general şcolar a uitat să se prezinte de două luni la noul loc de muncă

in Evenimente

După ce a fost protagonista telenovelei celui mai mediatizat concurs pentru funcţia de inspector general şcolar, pe care l-a picat de trei ori cu brio, Geta Burducea revine în atenţia presei. La aproape două luni de la data la care a părăsit postul de conducere al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Buzău, Burducea nu s-a prezentat la noul loc de muncă, adică la catedra pe care o are în cadrul Colegiului Economic.

geta-burducea

Gurile rele spun că absenţa fostei inspector ­ge­neral s-ar datora calculelor pe care aceasta le-a făcut. Mai exact, Geta Burducea a mizat că Ministerul Educaţiei nu va prelungi delegaţia Nelei Wamsiedel, cea care i-a luat locul în fotoliul de la IŞJ, şi astfel s-ar fi putut întoarce pe funcţie în aşteptarea unui nou concurs pe care, a patra oară, ar fi fost hotărâtă să îl promoveze. Cum calculele de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, se pare că cei din Ministerul Educaţiei i-au făcut o surpriză Getei Burducea.

Nela Wamsiedel a primit în avans o nouă delegaţie, valabilă timp de 60 de zile începând cu data de 15 ­ia­nuarie, perioadă în care va fi anunţată data noului concurs pentru funcţia de şef al IŞJ Buzău. Se spune că Wamsiedel a putut primi această a doua delegaţie pentru că, în cazul său, este vorba despre o delegare de sarcini atât timp cât nu a demisionat din funcţia de inspector pe ­Ma­nagement.

CITESTE MAI MULT PE OPINIABUZAU.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate