Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Protest de amploare in Piata Universitatii sambata! „Hai sa vedem cat ne strangem!”

in Evenimente

Protestul va avea loc in Piata Universitatii, de la ora 15.00.

„Ne vedem sambata de la ora 15:00, pentru a apara statul de drept. Procesul democratic este compromis daca modalitatea de a vota este fraudata. Solicitam de urgenta renumararea voturilor pentru a pastra integritatea procesului democratic, atat in Romania, precum si in relatia Romaniei cu statele membre din UE si in afara granitelor statelor UE.

Exista suspiciuni ca in sectorul 1 din Bucuresti s-au comis fraude electorale. Solicitam Biroului Electoral Central si unitatilor din teritoriu sa solicite renumararea voturilor pentru a clarifica aceste suspiciuni. Cerem sa avem certitudinea unui vot corect, intr-un stat de drept care functioneaza si in care institutiile aflate in serviciul cetatenilor respecta legile in vigoare. Pana cand aceste lucruri se vor intampla, ne intalnim pentru a comemora democratia in Romania.

Statul de drept este definit ca fiind ‘tipul de regim politic in care puterea statului se afla incadrata si limitata de catre drept’. Iar acesta necertitudine in legatura cu insusi procesul democratic de alegere a reprezentatiilor este un atac la statul de drept. Tag prietenilor cu care mergi la protest. Share celor care stii ca ar fi interesati sa vina cu tine sambata la protest. Cineva trebuie sa apere si democratia. Cineva suntem noi”, se anunta pe Facebook.

La protest si-a anuntat participarea si jurnalistul Moise Guran.

In Sectorul 1, Clotilde Armand a pierdut peste noapte alegerile in fata candidatului PSD. Biroul Electoral a respins solicitarea USB de renumarare a voturilor, desi reprezentantii acestei formatiuni au prezentat indicii credibile ca rezultatul a fost fraudat. Sursa: Aktual24.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate