Protestatar PSD, supărat pe IOHANNIS că a dat ordonanță noaptea să elibereze corupții și violatorii iar altul ca a primit ceai in loc de zahar si ulei

in Articole

În fața sediului PSD din Iași s-au adunat marți câteva persoane care vroiau să-și arate solidaritatea cu social-democrații în urma protestelor din ultima săptămână care îi vizau direct.

Printre cei adunați s-a aflat și un protestatar pensionar din Iași. Intervievat în timp ce scanda cu ardoare lozinci împotriva președintelui Iohannis, declară senin că protestează „pentru hoții care sunt la putere„. El a spus că nu este de acord cu ordonanța recent aborgată (OUG 13) de modificare a legislației penale. Când i s-a spus că PSD-ul a dat acea lege, bărbatul a avut o reacție memorabilă.

Prima parte a interviului a nimerit-o chiar și fără voia lui: a ieșit la manifestația pro PSD din Iași “Pentru hoții care sunt la putere.” Corect, până aici. Se pierde, apoi, tot fără voia sa, într-o argumentare care implică hoți, găini și ouă, pardon, hoți, găini și doo-sute dee milioane (nu 200.000 RON, care înseamnă doo miliarde de lei vechi).

Dificultăți par să apară când reporterița ProTV încearcă să-l resusciteze, să-l trezească la realitate:

– Pai da, dar susțineți PSD-ul și PSD-ul a dat această ordonanță.

Momentul îl pune într-o încurcătură MAJORĂ……pe care o depășește cu ușurința înțelepciunii vârstei:

– Care a dat-o, sa ne spună pentru ce o făcut fiecare.

Reporterița încearcă defibrilația numărul 2:

– Păi ați venit aici să susțineti PSD-ul.

Privind dezaprobator, ieșeanul cu senectute conchide:

– Pai no, n-o dat-o PSD-ul…”

Urmăriți mai jos acest scurt interviu care cu siguranță va deveni MEMORABIL.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.