Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Proteste la Sibiu împotriva guvernului şi a defrişărilor

in Articole/Centru Media/Evenimente/Politic/Stiri online

  Peste 300 de sibieni au ieşit în stradă, duminică seara, pentru a protesta împotriva Guvernului Grindeanu, a politizării instituţiilor statului şi a defrişărilor ilegale.

   Protestatarii s-au adunat în Piaţa Mare din centrul oraşului, încă de la ora 18, unde au scandat „hoţii hoţii”, „PSD- ciuma roşie” şi „CCR – sluga PSD” şi „Nu plecăm – Rezistăm”. Mulţi dintre ei erau însoţiţi de copii sau animale de companie. Pe pancartele purtate de cei prezenţi de putea citi: „Nu mi-e dor de Epoca de Aur”, „Democraţie directă- Nu guvernare infectă!”, „People before profit”, „După Brexit – Pădurexit” şi s-a intonat Imnul Naţional „Deşteaptă-te române”.

  Timp de aproximativ o oră, protestul s-a desfăşurat în Piaţa Mare, după care cei prezenţi au pornit în marş pe traseul str. Gh. Lazăr, Bd. Corneliu Coposu şi înapoi. Din cauza numărului mic de participanţi, traseul a fost micşorat vizibil, marşul fiind autorizat să se desfăşoare până în zona cartierelor de blocuri de la marginea oraşului. Câţiva protestatari şi-au exprimat regretul că sunt din ce în ce mai puţini. Mitingul s-a încheiat în jurul orei 21, foro incidente.

  Anterior, la orele amiezii, câteva zeci de sibieni s-au adunat, pentru a patra oară, în centrul oraşului într-un „Protest prin cultură – Ora de lectură 4”. În premieră, a fost prezent şi violonistul Daniel Mihai, care a intrepretat piese de Ciprian Porumbescu, J. S. Bach sau George Enescu. (foto: C. Dumitru)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate