Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Protestele împotriva situației spitalelor din România continuă. Oamenii cer demisia ministrului

in Evenimente/Stiri online

Peste 700 de persoane s-au adunat vineri seară în Piața Universității din Capitală, de unde au plecat către Ministerul Sănătății pentru a-i cere demisia ministrului Patriciu Achimaş. Protestatarii au scandat „Achimaş pe făraş” și cer autorităților să ia măsuri pentru cazul dezinfectanților dizolvați, depistați în peste 50 de spitale din România.

Pe de altă parte, protestatarii se arată nemulțumiți de sistemul medical, militează împotriva șpăgii și a corupției.„Am venit să manifestăm împotriva corupţiei, pe fondul problemei cu dezinfectanţii şi împotriva şpăgilor din spitale. Aş prefera să dau banii la privat ştiind ce ştiu acum despre condiţiile din spitalele româneşti”, a declarat pentru presă, Ioana, unul dintre protestatarii.

Ministeul Sănătății a efectuat controale în spitalele din toată țara, în 50 dintre acestea fiind depistate probe neconforme la dezinfectanţi. Potrivit listei publicate de autorități, nouă spitale din București sunt afectate, și anume: Institutul Naţional de Endocrinologie Parhon, Spitalul de Urgenţă Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Spitalul Sf. Ştefan, Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Ioan, Spitalul Clinic Dr. Ioan Cantacuzino, Spitalul de Nefrologie Carol Davila şi Spitalul Universitar de Urgenţă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate