Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Protestele românilor împotriva construirii moscheei continuă

in Evenimente/Stiri online

Deputatul Bogdan Diaconu și președintele partidului PRU a organizat un marș de amploare în centrul Capitalei, unde peste 50 de protestatari au mărșăluit cu cântece legionare.
Oamenii nemulțumiți de intenția de a construi o moschee în București au purtat pancarde cu mesaje ca „Iohannis mută-te la Istanbul”, „Nu vrem moschee”, ori „Nu vrem migranţi”. Totul pe fondul unor cântece legionare și religioase.
“ Moscheea ridică semne şi riscuri mari de securitate asupra bucureştenilor şi românilor, în general. Spunem şi un NU hotărât cotelor obligatorii de migranţi pe care Klaus Iohannis le-a acceptat cu atâta lejeritate în condiţiile în care încalcă în mod flagrant Constituţia României. Noi vrem să ne păstrăm tradiţiile, vrem să reafirmăm identitatea naţională şi vom lupta până la capăt pentru asta.”, a declarat Bogdan Diaconu, potrivit Mediafax.

De asemenea deputatul a făcut primele demersuri către primarul general interimar, Răzvan Sava, pentru organizarea unui referendum pe data de 5 iunie, prilej cu care cetățenii bucureșteni să își exprime liber părerea cu privire la ridicarea moscheei.

Muftiatul Cultului Musulman din România și-a exprimat dorința de a construi în București cea mai mare moschee din Europa. Se dorește ridicarea lăcașului musulman în inima Capitalei pe o suprafață de 11.000 metri pătrați, teren deja primit de către organizație prin Hotărâre de Guvern.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate