Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Protv lansează un nou show cu vedete

in ShowBiz

Protv se pregăteşte să dea startul unui nou maraton cu vedete, un nou show care se doreşte a fi unul de succes. Numele show-ului este Super Trip, iar gazda călătoriei, distracţiei şi provocărilor este actorul.
Printre turistii Super Trip se află Ruby şi Dorian Popa, precum şi echipa formată din Doiniţa Oancea şi Majda Yolo. Ruby şi Dorian nu s-au întors demult din jungla africană, concurenţi până în finală la „Sunt celebru. Scoate-mă de aici!”.
Vedetele au urcat în autocarul Super Trip cu optimism şi entuziasm, gata de o călători presantă cu provocări şi multă distracţie. „Abia astept să mă cunosc cu toţi concurenţii din Super Trip şi să plecăm într-o aventură care, sper eu, mă va duce prin toate locurile frumoase din ţara noastră (care ştiu că sunt multe) şi pe care nu am apucat încă să le vizitez.”, a declarat entuziasmat Dorian Popa.

La rândul ei, celebra cântăreaţă Ruby este şi ea foarte încântată de formatul tv: „ Sunt foarte încântată să-mi petrec toată vara călătorind din oraş în oraş şi trecând, din nou, peste fel si fel de probe. Unele mai amuzante, altele mai periculoase şi provocatoare. Sunt bucuroasă pentru că am iarăşi ocazia să îmi depăşesc limite, la fel cum s-a întâmplat şi în Africa.”.

 Alături de Ruby şi Dorian, există şi alte vedete care vor urca în autocarul distracţiei. Şi actriţele Doinita Oancea şi Majda Yolo sunt pregătite de călătoria verii! Cele două prietene sunt gata să demonstreze că merită să rămână în această călătorie până la final!

Doiniţa Oancea, actriţa trustului MediaPro şi-a petrecut primăvara la Ferma Vedetelor, devenind astfel şi mai îndrăgită de public. A acceptat şi ea fără ezitare provocarea lui Andri Vasluianu de a-şi petrece vara pe drumurile ţării.  „ Acest proiect este pentru mine un soi de revanşă pentru toate excursiile şi taberele ratate în copilărie din cauza mamei mele, căreia îi era teamă să mă lase să plec fără ea! În ultima vreme, sunt tentată să-mi testez limitele şi sunt sigură că vor fi activităţi care să-mi permită acest lucru. Sunt nerăbdătoare să înceapă aventura şi distracţia!”.

Dacă prima echipă este formată din Ruby şi Dorian, iar a doua din Doiniţa şi Majda, încă şase concurenţi sunt gata de provocările shiw-ului. Cea de-a treia echipă de concurenţi este formată din două prietene bune, pasionate de sport, alergătoare de performanţă, îndrăgostită de călătoriile prin ţară. Lor li se alătură o a patra echipă, o pereche de îndrăgostiţi, un cuplu plin de dinamism şi voie bună. iar ultima echipă este formată din doi prieteni foarte buni, având ca pasiuni muzica şi dansul, mereu zâmbitori şi plini de entuziasm.

Show-ul Super Trip promite o  călătorie de vis, cu multe probe distractive şi provocări. Vedetele vor vizita toată România, prin cele mai importante oraşe şi cele mai apreciate obiective turistice.

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate