Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ProTv obligată de instanță să plătească despăgubiri pentru un accident pe platourile de filmare

in Evenimente/ShowBiz/Stiri online

Televiziunea privată ProTv a pierdut procesul cu actrița Monica Davidescu și este obligată să plătească daune în valoare de aproximativ 1,2 miliarde lei vechi. Actrița a suferit o ruptură de ligamente în timpul concursului ”Dansez pentru tine”. Partenerul său George Boghian, a căzut peste ea în timpul repetițiilor, strivindu-i piciorul, fapt care a obligat actrița să treacă printr-o lungă perioadă de spitalizare și recuperare.david

dav2

De asemeni, Monica Davidescu a declarat că încă simte dureri, iar piciorul ei niciodată nu se va mai recupera, fapt pentru care nu poate să își exerseze profesia de actor la cote maxime.

Actrița a decis să dea în judecată ProTv după ce și-a dat seama că accidentul îi afectează și viața particulară, nu numai pe cea profesională. Aflată în incapacitatea de a mai lucra, familia Davidescu-Temișan s-a scufundat în datorii la bancă. Cei doi au făcut un credit în franci elvețieni pentru construirea unei case, care neterminată a fost deja pusă la vânzare.

Instanța a stabilit că Monica Davidescu va fi despăgubită de ProTv cu suma de 60.623 lei reprezentând daune materiale, 45.000 lei – daune morale şi 11.600 de lei – cheltuieli de judecată.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate