Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

PSD a scos cutia cu monștri din ’90! Multinaționalele și corporatiștii, noii „soroși” ai lui Dragnea

in Articole

Nimic nu piere, totul se transformă. Așa se va întâmpla și cu toxica Ordonanță 13, care va rămâne în analele istoriei ca un atac direct, iresponsabil și costisitor la adresa democrației din România.

Tot ce s-a întâmplat în ultimele zile ne arată că Guvernul joacă viitorul Romaniei la biliardul politic al PSD – bila neagră a manipulării țintește bila albă a naționalismului pervers, lovind, rând pe rând, încrederea investitorilor (străini și români), a Uniunii Europene, finanțele, bugetul pe care ministrul Finanțelor trebuie să-l scoată basma curată din Parlament. Cum era de așteptat, niciun membru al Guvernului nu pare frământat de întrebarea: „Cine plătește nota?” Nimeni altcineva decât România.

Manipularea la care asistăm în aceste zile pendulează halucinant între ridicol și grotesc, cu unicul scop de a genera și a întreține frica – emoția primordială pe care se bazează toate sistemele autoritare. Și cum orice manipulare are nevoie de un obiect, guvernul a recurs la reîmpachetarea unui vechi, dar bine testat concept: dușmanul extern.  Sursa: Republica.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate