Pui in cursta de miere cu susan

in Agronomie
Ingrediente:

Am folosit pentru paste:
1 dovlecel, 2 morcovi, 2 catei usturoi, 200 ml gran cucina, sos soia,sos teriyaki curry,ardei chilly

Pentru pui;

2 piepti de pui, scortisoara, sos soia, curry

Preparare:

Etapa 1: Am curatat si spalat legumele,dovlecelul l-am taiat in sferturi si apoi in diagonala fiecare sfert, morcovul l-am taiat fasiute subtiri cu curatatorul de legume, usturoiul l-am tocat marunt.

Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline, usturoiul si am lasat pana s-a calit putin,am adaugat apoi curry si legumele. Dupa ce legumele s-au inmuiat putin am pus sos soia, sos teriyaki si ardeiul taiat marunt, am adaugat si un strop de whishy si am mai lasat pe foc.

Pastele erau deja la foc si dupa ce le-a expirat timpul de fierbere indicat pe ambalaj (eu le-am lasat cu 1 minut mai putin), le-am adaugat peste legume.

Am pus apoi gran cucina, am amestecat si gata!!

Etapa 2: Puiul spalat l-am taiat felii, fiecare piept in parte inainte de a-l pune la marinat.

Am facut o marinata din sos soia, scortisoara si curry si am lasat carnea in ea cam jumatate de ora. Am scos apoi carnea si am pus-o in tigaie sa prinda putina culoare, mai apoi am mutat-o intr-o tava si am dat la cuptor.

Fiind deja prelucrat termic pe aragaz, pieptul nu a avut nevoie de foarte mult timp la cuptor. Dupa ce s-a mai rumenit putin am scos tava, am adaugat miere si susan pe fiecare bucata si am mai dat 2 minute la cuptor la foc mare.

Am servit toate aceste bunatati alaturi de o salata clasica de rosii si castraveti.

Pofta mare!

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play