Puteti face linistiti curatenie! NU mai trebuie păstrate ambalajele produselor cumpărate pentru garantie

in Articole

Românii care în ultimi ani au păstrat ambalajele produselor cumpărate pentru a putea beneficia de garanție, pot să facă liniștiți curețenie.

ambalaj_1170x644_96054500

Începând cu 30 octombrie 2015, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a noii legi a amabalajelor (Legea 249/2015), care prevede că drepturile unei persoane nu pot fi condiționate de păstrarea ambalajelor originale ale produselor, consumatorii nu mai sunt obligați păstreze cutia bunului achiziționat pentru a beneficia de garanție.

Conform noii legi, service-urile magazinelor responsabile de asigurarea garanției care nu respectă noile reglementări pot fi amendate de Autoritatea Națională a Protecției Consumatorului cu sume cuprinse între 10.000 și 25.000 de lei. (TB)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.