Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Putin ameninţă România: Dacă se pune în discuţie suveranitatea Rusiei după al Doilea Război Mondial..

in Evenimente/Extern/Politic/Stiri online

Declaraţie îngrijorătoare a președintelui Rusiei. Potrivit lui Vladimir Putin, dacă se pune în discuţie suveranitatea Rusiei asupra unor teritorii obţinute de Moscova după cel de-al Doilea Război Mondial, atunci ar trebui discutat și despre ţări precum România și Ungaria.

O astfel de dezbatere ar deschide cutia Pandorei, a avertizat liderul de la Kremlin. Întrebat în glumă de un jurnalist dacă ia în calcul cedarea fâșiei de pământ Kaliningrad, obţinută după înfrângerea naziștilor, Putin a răspuns cât se poate de serios.

„Cât despre partea vestică… Aţi menţionat Kaliningrad. Era doar o glumă…”
„Lăsând glumele la o parte. Dacă cineva este dispus să reconsidere rezultatele de după cel de-al Doilea Război Mondial, atunci putem discuta. Dar va trebui să discutăm nu doar despre Kaliningrad, ci și despre estul Germaniei, orașul Lvov – fostă parte a Poloniei, și așa mai departe. Și Ungaria și România sunt pe listă. Dacă cineva dorește să deschidă această Cutie a Pandorei, n-are decât”, a spus Putin.

sursa: ziaresireviste.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate