Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Radu Horaţiu Istrate, singurul tânăr de etnie romă admis la Academia de Poliţie: „Un vis împlinit”

in Stiri online

Radu Horaţiu Istrate locuieşte în cartierul Meteor, din Târgu-Jiu, care este populat în mare parte de romi. Rezultatele obţinute la concursul de admitere la Academia de Poliţie s-au răspândit rapid, mai ales că părinţii tânărului de 18 ani i-au organizat şi o petrecere la finalul examenului, notează Mediafax.

Horaţiu s-a înscris la Ordine şi Siguranţă Publică, ocupând la nivel naţional locul al cincilea pe lista celor admişi, cu media 6,80, pe locurile dedicate persoanelor de etnie romă.  „Sunt foarte bucuros că am fost admis la Academia de Poliţie, la o facultate foarte bine pusă în ţară şi de aceea m-am gândit că dacă reuşesc aici, înseamnă că pot să fac ceva mai mare în viitorAm făcut pregătire la istorie şi la română, la engleză nu. La sport am alergat foarte mult în ultimele şase luni. Profesorii mei au avut încredere în mine. Sunt singurul din cartier care a dat la facultate, singurul care a luat şi Bacalaureatul din prima. Nu este ceva cu care să mă laud, dar vreau să le arăt şi lor că se poate şi că şi ei pot să mă urmeze. La Bac am luat 7,93, pentru că m-am pregătit mai mult pentru academie, am fost ambiţionat pentru acest examen”, a povestit Radu Horaţiu Istrate, pentru MEDIAFAX.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate