Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Radu Moraru, avertisment dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis: „Domnule Iohannis, deja m-aţi enervat”

in Politic

Jurnalistul Radu Moraru, patronul Nasul Tv, lansează un avertisment dur la adresa lui Klaus Iohannis după ce preşedintele nu a luat deloc în serios dorinţa celor 3 milioane de români care susţint modificarea Constituţiei, în sensul redefirii familiei ca uniune între un bărbat și o femeie. Mai mult, Klaus Iohannis chiar le-a spus semnatarilor că sunt “fanatici religioşi” şi a îndemnat românii la toleranţă.

Radu Moraru susţine că preşedintele Iohannis ar trebui să ţină cont de părerea celor 3 milioane de români, în sens contrar riscând chiar suspendarea din funcţie.  “Legea spune că dacă sunt 500.000 de semnături se poate modifica. Este la latitudinea Parlamentului, politicienilor, preşedintelui, dar anul acesta să spui că nu te interesează opţiunea a trei milioane de români… Domnule Iohannis, deja m-aţi enervat. Hai să fim 18 milioane, ce ziceţi?

La 18 milioane de oameni, dumneavoastră nu mai aveţi ce să faceţi ca preşedinte în România pentru că nu vă mai ascultă nimeni. Ce treabă are Iohannis să facă acest război artificial când este vorba doar de o chestie “contabilă”. El este obligat constituţional să ţină cont de părerea celor 3 milioane de români. Domnule Iohannis, dumneavoastră chia vreţi să fiţi suspendat? O căutaţi cu lumânarea. Eu aşa ceva nu am văzut. Până la urmă sunteţi preşedintele românilor, nu homosexualilor sau creştinilor, ci al tuturor românilor. E şocant”, a afirmat revoltat jurnalistul Radu Moraru.

Sursa: sokant.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate