Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Rămășițele unui mamut de acum 12000 la 15000 ani au fost găsit de către un fermier din Michigan

in Curiozitati

Aproximativ o cincime din oasele animalului au fost recuperate în urma descoperirii, inclusiv craniul și doi colți, diverse vertebrele, coaste, pelvisul și ambele oase ale umărului.

Specialiștii de la Universitatea din Michigan spun că oamenii ar fi sacrificat animalul și ascuns carnea, astfel încât să o poată recupera mai târziu.

Scheletul fracționat este al unui mascul adult, probabil în vârstă de 40 de ani a fost sacrificat, a fost găsit de către un agricultor, pe nume James Bristle, care săpa într-un lan de grâu cu un prieten pentru a instala o pâlnie de scurgere.

El a spus „A fost probabil o coastă care a ieșit în evidență. Am crezut ca a fost un stâlp de gard îndoit. Era tot acoperit în noroi. ”

ct-woolly-mammoth-bones-michigan-20151002

Profesorul Daniel Fisher, director și curator de la Universitatea din Michigan a Muzeului de Paleontologie a spus că știa exact ceea este, în momentul în care a văzut oasele.

El a spus „Am văzut o parte dintr-un os de umăr și există o anumită curbă pe o anumită parte a acestuia, care merge într-un fel în cazul în care este un mastodont și un alt mod, în cazul e un mamut. Am recunoscut că și a spus „Humm, cred că avem o mamut aici.” ”

El a continuat „Credem că oameni au fost aici, ar fi măcelărit și ascuns carnea, astfel încât aceștia să poată revenii mai târziu pentru ea.”

woollymammothfarmerkarr6111543113_t1070_h65e1953ec9f0c9975d9d55e7783f4a8ebb24d8c1

„Se pare că avem de-a face cu bucăți din carcasă de animal, în unele cazuri vânate, în alte cazuri, poate nu, dar în orice caz, măcelăriți de oamenii vechi, denumiți Paleo-indieni – oameni care au trăit în America de Nord în urmă cu 12.000 – 13.000 de ani. ”

Mamuții și mastodonți, cutreierau odată America de Nord înainte de dispariție lor în urmă cu aproximativ 11700 ani.

De-a lungul anilor, s-au descoprit rămășițele a aproximativ 300 de mastodonți și 30 de mamuți în Michigan.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate