Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Rapid si violent! Asa va fi cel de-al TREILEA RAZBOI MONDIAL daca SUA va incepe lupta impotriva Chinei sau Rusiei

in Stiri online

Nimeni nu vrea să se gândească cu acest scenariu: ce s-ar întâmpla dacă Statele Unite ale Americii ar declara război Rusiei sau Chinei? Sau viceversa? Cel mai rău, este că poate deveni realitate dacă tensiunile dintre aceste state continuă să crească.

Conducători militari din Statele Unite spun că războiul dintre state este „aproape garantat” la un moment dat în viitor, dar va fi foarte rapid, relatează cotidianul britanic metro.co.uk. generalul William Hix a declarat că: „Un conflict din viitorul apropiat va fi extrem de rapid şi letal, iar noi nu vom deţine cronometrul”, în sensul că nu vor deţine puterea pentru a-l putea opri sau porni când îşi doresc. „Viteza evenimentelor au întrecut demult abilităţile umane. Viteza cu care maşinăriile pot lua decizii, undeva în viitorul îndepărtat, va cere schimbarea relaţiei dintre om şi roboţi”, a adăugat generalul într-o conferinţă despre viitorul armatei, ţinută la Washington, scrie Defense One.

Declaraţiile lui Hix sunt susţinute şi de locotenentul general Joseph Anderson, împreună cu şeful de stat major, Mark A Milley. Ei au adăugat că bătălia cibernetică este deja o realitate şi nu o mai putem evita, şi nu doar din partea giganţilor Rusia şi China, cât şi din partea statelor mai mici.

Rusia a informat cetăţenii că „războiul cu Vestul ar putea începe în curând”.

De vreme ce tensiunile din Estul Mijlociu cresc, posturile de televiziune din Rusia au anunţat, cu calm, populaţia că războiul e iminent. Zvezda, un post de televiziune naţional condus de către Ministrul Apărării a declarat săptămâna

trecută că „schizofrenici din America îşi pregătesc armele nucleare pentru Moscova”. În plus, preşedintele Vladimir Putin a propus, luni, o lege care să suspende acordul dintre Moscova şi Washington cu privire la folosirea armelor cu plutoniu.

Oficiali din Rusia au spus vineri că au fost construite buncăre care pot adăposti 12 milioane de oameni, suficiente pentru întreaga populaţie a Moscovei. La toate acestea, se adaugă nerespectarea înţelegerii cu privire la Siria, de către ruşi, aceştia fiind acuzaţi de bombardamente contra civililor. Statele Unite au suspendat negocierile cu aceştia miercuri, 5 octombrie.

Sursa: jurnalul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate