Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE! Ministru important din Guvernul Tudose implicat în afacerea lui Dragnea, TelDrum

in Politic

Doar 6 luni de guvernare marca Liviu Dragnea au fost necesare pentru ca România să fie transformată într-o țară în care oamenii de afaceri trebuie să se gândească de două ori înainte de a investi. Toate instituțiile importante ale statului au fost căpușate cu apropiați ai președintelui PSD, în general aceștia provenind din Teleorman, unul dintre cele mai slab dezvoltate județe din țară, potrivit bugetul. ro 

Un personaj cheie în afacerea Teldrum, pentru care Dragnea riscă încă un dosar penal greu este nimeni alta decât Carmen Dan, actualul ministru de Interne, ajunsă la Palatul Victoria după ce a debutat ca secretară de școală la Videle, fără studii superioare.

Privatizarea Teldrum din 2001 a fost consiliată juridic chiar de Carmen Dan, dezvăluirea fiind făcută încă din 7 ianuarie de Evenimentul Zilei.

În perioada în care actualul ministru de Interne era consilier juridic la Consiliul Județean Teleorman, ne-au povestit personaje din anturajul acesteia, a avut loc celebra privatizare a firmei TelDrum, care a trecut din proprietatea Consiliului Județean la un fost coleg de liceu de-al lui Liviu Dragnea, Marian Fișcuci. Acesta a cumpărat acțiunile Tel Drum la privatizarea din 2001. Cei doi erau amici vechi. Absolviseră împreună, în 1980, Colegiul Unirea din Turnu Măgurele.

Fişcuci a cumpărat firma cu 4 miliarde de lei vechi, deşi activul net contabil era de 20 de miliarde de lei vechi. Raportul de evaluare întocmit la vânzarea Tel Drum a avut ca bază de referinţă balanţa contabilă la 30.11.2000, şi nu balanţa sau bilanţul de la 31.12.2000, scria sursa citată.

Într-un interviu acordat acum trei ani presei locale din Teleorman, Carmen Dan recunoștea că este fascinată de personajul politic Dragnea: „Îl apreciez pe Liviu Dragnea pentru că el e un om născut să facă administraţie şi politică. Are această capacitate extraordinară. Însă avea un mod practic şi foarte logic de a gândi. E un om născut să facă politică asta şi de asta a şi reuşit să urce atât de sus”. În ceea ce privește rolul femeii în politică, ea crede că sunt apreciate femeile puternice, deși nu se numără printre ele. „O femeie ar trebui să-şi arate puterea mult mai discret, probabil, dar bărbaţii caută întotdeauna să vadă la o femeie – o să folosesc o expresie mai puţin ortodoxă – să vadă că are sânge în instalaţie. O femeie care vorbeşte frumos, pe un ton suav, nu e la fel de apreciată ca una care e mai dintr-o bucată. Eu nu sunt stilul acela, dintr-o bucată”, scrie și flux24.ro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate