Razi cu lacrimi! Un barbat s-a intalnit cu Gigi Becali in avion si a inceput sa-l imite pe latifundiar! Ce a urmat

in ShowBiz

Cu siguranţă, în urmă cu 6 ani, atunci când s-a urcat în acel avion, Gigi Becali nu se aştepta la ceea ce a urmat.

În anul 2010, printre pasagerii unui zbor, se afla latifundiarul Gigi Becali, dar şi un tânăr care avea un talent nebănuit: îl imita de minune pe Becali! Ceea ce a urmat a stârnit hohote de râs printre cei din jur, care nu s-au putut abţine şi au început să filmeze.

Latifundiarul din Pipera este recunoscut şi pentru că este o persoană cu simţul umorului, astfel că neaşteptatul moment nu a făcut decât să îl relaxeze şi mai mult pe durata zborului. Nu doar că nu s-a supărat, ba chiar a intrat în vorbă cu imitatorul, pentru a continua jocul scrie cancan.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.