RCS & RDS va lansa servicii de internet mobil 4G de mare viteză în 25 de oraşe

in Informatica

RCS & RDS a preluat în cesiune licenţa 4G de la 2K Telekom şi va lansa servicii de internet mobil de mare viteză în 25 de oraşe, până la sfârşitul acestui an.

rcs_88152700

În prima etapă, până la finalul lunii septembrie, clienţii Digi Mobil din 12 oraşe vor beneficia de servicii 4G: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov, Oradea, Craiova, Constanţa, Iaşi, Arad, Sibiu, Piteşti şi Ploieşti, se arată într-un comunicat transmis joi de RCS & RDS. Serviciile vor fi extinse, până la finalul anului, şi în Galaţi, Brăila, Baia Mare, Târgu Mureş, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Reşiţa, Slatina, Junedoara, Vaslui şi Alexandria.

Totodată, RCS & RDS promite că va extinde acoperirea 3G şi 4G la nivel naţional.

 

Citeste mai mult pe economica.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*