Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

RCS&RDS face angajări în ţară si pentru persoane cu studii medii

in Articole

RCS&RDS face angajări la Bucureşti, Bistriţa, Caracal, Cluj-Napoca, Galaţi, Oradea, Piteşti, Târgovişte, Târgu-Jiu, Timişoara. Iată posturile ofertate de angajatori, aşteptările pe care le au de la candidaţi şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

rcs_rds_53151500_32983900

RCS&RDS angajează pe postul de responsabil vânzări/încasări în magazinele din Bistriţa, Caracal, Cluj-Napoca, Galaţi, Piteşti, Târgovişte, Târgu-Jiu, Timişoara.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, are foarte cunoştinţe de operare PC, e rezistent la stres, poate gestiona situaţii de criză, e adaptabil, are abilităţi solide de comunicare interpersonală, are experienţă în posturi care implică interacţiunea directă cu clienţi.
29 iunie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

RCS&RDS angajează pe postul de PHP web developer în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe avansate de limba engleză, are cunoştinţe despre protocoale de comunicaţii, are cunoştinţe solide de PHP, SQL (MySQL), HTML, JavaScript, CSS, are minimum doi ani experienţă în dezvoltarea de aplicaţii şi/sau site-uri web.
3 iulie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru această poziţie. Amănunte, aici.

CITESTE MAI MULT AICI: economica.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate