Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Reacția de necrezut a soacrăi cand si-a gasit nora dezbracata pe canapea

in Stiri online

O poveste desprinsă parcă din filmele de comedie face înconjurul internetului. În rolurile principale – nora, soacra şi un personaj surpriză!

O femeie s-a decis să facă o vizită neanunţată acasă la fiul său. A bătut la uşă, dar, cum nu a primit niciun răspuns, a decis să intre în casă, scrie elitereaders.com.

Nu mică i-a fost mirarea când în faţa ei, pe canapea, stătea chiar nora sa, dezbrăcată! Muzica în surdină şi lumânările parfumate completau peisajul…

„Ce se întâmplă aici?! Ce faci?!”, şi-a întrebat soacra nora.

„Îl aştept pe Jeff să se întoarcă de la serviciu”, i-a răspuns fata.

„Dar eşti goală!”, a strigat soacra, cumplet uluită de ce vedea.

„Nu sunt! Mi-am pus rochia dragostei. Jeff mă iubeşte şi adoră să mă vadă purtând-o. De fiecare dată când mă vede aşa, devine romantic şi nu se mai satură de mine!”, i-a replicat nora, încrezătoare.

Rămasă fără cuvinte, soacra pleacă. Ajunsă acasă, îşi face un duş, aprinde lumânări parfumate şi dă drumul la muzică, în surdină. Se aşază apoi pe canapea, dezbrăcată, şi îşi aşteaptă soţul. Când ajunge acasă, bărbatul rămâne şocat când îşi vede consoarta.

„Ce faci?! Ce se întâmplă?”, o întreabă acesta.

„Mi-am pus rochia dragostei”, îi spune soţia, şoptit.

„Trebuie călcată! E plină de cute! Ce avem la cină?”, i-a răspuns bărbatul.
Citeste mai mult pe realitatea.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate