Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Reactia DURA a sefei ICCJ, dupa ce Guvernul Grindeanu a modificat legislatia penala: „Cred că noi, ca popor, avem o problema cu valorile morale”

in Stiri online

Șefa ÎCCJ, Cristina Tarcea, a declarat, miercuri, la sediul CSM, că  a avut o reacție dură după ce Guvernul Grindeanu a modificat legislația penală.

„Tot ceea ce vă pot spune este că am înțeles că au existat niște modificări în Ordonanța de urgență privind modificarea Codului de procedură penală. Ieri spre seară a fost trimis CSM-ului o cerere prin care se solicita avizul, dar fără a se menționa că va avea loc o ședință de Guvern. Din punctul meu de vedere, n-a contat niciodată punctul de vedere al CSM, lucru care cred că trebuie să se schimbe, pentru că, dacă se dorește o consultare reală, un punct de vedere avizat nu-l pot da decât specialiștii.”, a declarat șefa ÎCCJ, la sediul CSM.

„Cred că noi, ca popor, avem o problemă cu valorile morale şi cred că ar trebui să ne gândim foarte serios spre ceea ce vrem să ne îndreptăm”, a mai spus Cristina TarceaPe ordinea de zi a plenului CSM, care începe la ora 9.00, se află un singur punct: Solicitarea Ministerului Justiţiei de avizare, de către Consiliul Superior al Magistraturii, a proiectului de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate