Record mondial pentru om care nu și-a tăiat unghiile timp de 63 de ani

in Curiozitati

Un om care nu și-a tăiat unghiile din 1952 a intrat în Cartea Recordurilor – cu toate acestea, spune că a „plătit” pentru ghearele înfricoșătoare.

Shridhar Chillal are în mod oficial cele mai lungi unghii din lume, cu o lungime totală uimitoare, de 909.6cm.

Numai unghia de la degetul mare are doi metri lungime.

Având varsta de 78 de ani, este atât de încântat de unghiile sale încât s-a oferit să le dea unui muzeu; Cu toate acestea el spune că unghiile sale mari erau o povară în timpul tinereții.

El a spus „Când am fost să mă căsătorească, nimeni nu a fost gata să se căsătorească cu mine, am văzut aproape 10 la 12 fete. În cazul în care fata a fost de acord să se căsătorească, părinții ei spuneau că aș sugruma gâtul fiicei lor și refuzau. În cazul în care părinții au fost de acord, fata spunea că nu se va căsători o astfel de persoană murdară. ”

longest-fingernails-on-a-single-hand-ever-portrait_tcm25-398815

Obsesia lui Shridhar a început atunci când a fost la școală în India, după ce un profesor l-a bătut pe el și pe colegii săi pentru că i-au rupt o unghie.
El a spus:”Membrii familiei noastre s-au opus, apoi profesorii s-au opus, dar am decis la acel moment că nu îmi mai voi tăia din nou unghiile.”
„Familiie mea într-adevăr nu i-a placut, nimeni nu îmi spăla hainele și a trebuit să le spăl singur de mână. Găsirea unui loc de muncă a fost de asemenea dificil, deoarece nimeni nu a vrut să mă angajeze.”

Datorită persistenței lui, acum a primit o mare distincție: „Pot spune cu mândrie, tuturor despre recordul meu. Când sunt în călătoriile mele, oamenii mă vor recunoaște ca un deținător de record mondial Guinness.”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.