Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Reduceri de până la 50%, în cadrul campaniei Black Friday, în magazinele Carrefour din toată ţara

in Stiri online

Magazinele Carrefour din toată ţara oferă, în cadrul campaniei Black Friday, desfăşurată în perioada 1 – 29 noiembrie a.c., reduceri de până la 50% la sute de produse, printre care electronice, electrocasnice, IT şi telecom.

Black Friday devine o tradiţie la care ne face o deosebită plăcere să luăm parte de fiecare dată, acesta fiind cel de-al cincilea an în care participăm. Şi anul acesta ne aşteptăm clienţii cu reduceri importante atât la produsele electronice, electrocasnice, IT cât şi telecom. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor şi preferinţelor clienţilor noştri, am pregătit o varietate bogată de produse şi discounturi de nerefuzat, am majorat stocurile şi am introdus în gamă produse aflate în premieră în oferta magazinelor noastre, cu ocazia sărbătorii preţurilor mici’, a declarat Andreea Mihai, director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România, citată de Agerpres.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul unu în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 282 de magazine dintre care 31 hipermarketuri ‘Carrefour’, 111 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerţ online: www.carrefour-online.ro şi 86 de magazine Billa.

Sursa: capital.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate