Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Regula de bază din spitalele din Romania! Dacă nu ai bani, eşti lăsat să mori!

in Evenimente
Dacă nu ai bani, eşti lăsat să mori! Pare să fie regula în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, pe care pacienţii îl numesc şi „Spitalul morţii”. Chiar şi cei veniţi la urgenţă sunt puşi să plătească RMN-ul sau Computerul Tomograf
Bătrâna din imaginile de mai sus a fost adusă DE URGENŢĂ la spital după ce ar fi suferit un accident vascular. Medicii i-au recomandat un Computer Tomograf. După lege, analiză în cazul ei e gratuită, după regulile din Alexandria, se plăteşte. Din păcate, nu este un caz singular.
În faţa imaginilor surprinse de reporterii Observator, directorul spitalului neagă practica deloc legală. Acesta vede realitatea total diferit de cei cărora ar trebui să le asigure accesul la tratament. „În momentul de faţă ne aflam într-un litigiu, întrucât firma care a pierdut nu vrea să iasă din acest spaţiu. Fapt pentru care spitalul judeţean Alexandria nu poate să asigure urgenta bolnavilor”, a declarat acesta.
Şeful celor care îi pun pe bolnavi să plătească analizele decontate de stat susţine sus şi tare că pacienţii sunt trataţi ca la carte.
Spitalul Judeţean din Alexandria reprezintă singura şansă la sănătate pentru aproape 400.000 de suflete.

VEZI VIDEO AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate