Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Relansare PRM. Fiica lui Vadim Tudor se luptă pentru un post în Parlament: ”Considerăm că vremea sacrificilor trebuie să apună ”

in Evenimente/Politic/Stiri online

La 25 de ani de la înfiinţare, Partidul România Mare s-a relansat astăzi. Formaţiunea politică promite să vină cu un suflu nou şi cu o echipă tânără care să aducă din nou PRM-ul în Parlamentul României. Pentru acest lucru se va bate chiar Lidia Vadim Tudor, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, fondatorul partidul. Ea va candida pe listele formaţiunii politice pentru un post în Camera Deputaţilor. PRM promite să nu se abată de la doctrina consacrată, însă, va milita pentru un naţionalism mai moderat.

Partidul România Mare vrea să intre din nou în Parlament. Iar cheia succesului, în opinia membrilor formaţiunii, este chiar fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia. „Voi candida pentru un post la Camera Deputaților și sunt sigură că vom reuși. Eu cred cu tărie în șansele mele”, a spus Lidia Vadim Tudor.lidia_vadim

Partidul nu se va abate de la doctrina promovată de Corneliu Vadim Tudor, dar vor fi câteva schimbări. „Intrăm în forță cu o echipă tânără și doresc să aduc un suflu nou acestui partid, considerăm că vremea sacrificilor trebuie să apună și nu mai e necesar să ne sacrificăm pe altarul intereselor obscure”, a adăugat Lidia Vadim Tudor.

Noua viziune a partidului a fost prezentată în cadrul Consiliului Naţional al PRM. Aici au fost prezenţi cei mai noi membri ai partidului, dar şi cei mai vechi. „Sunt membru de 23 de ani. Azi noapte am venit, de dimineața la 5 am fost în București, am stat în parc până acum. Mă întorc diseară, încă o noapte pierd, dar nu-mi pare rău. Pentru PRM voi fi până bate inima în mine”, a spus Vasile Cerlinca.

„Acest partid e unul într-adevar pentru oameni, mai ales pentru cei necăjiți și amărâți”, a spus Dumitru Munteanu.
Invitat a fost şi actorul Florin Zamfirescu. El a venit şi cu un mesaj pentru alegătorii români.
„Sper că România și românii s-au trezit și vom putea facem alegerea grâului de neghină, nu e vorba decât de o luptă democratică, de a folosi dreptul la vot pentru a putea trimite în Parlament oameni iubitori de România”, a spus Florin Zamfirescu.
PRM a fost înfiinţat în 1991 de Corneliu Vadim Tudor. Partidul este unul de centru-stânga.

sursa: digi24

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate